Login

Geen account?
Registreren

Veelgestelde vragen over feesten, events en bruiloften

Kan ik bij jullie ook alleen drank (bier, fris, wijn) bestellen?

Jazeker, ook als je zelf een locatie hebt en catering verzorgt, zelf wilt tappen en uitserveren, doen wij graag de drankjes. Bij grotere feesten kun je ook een drankenpakket per persoon bestellen. Tip: vraag altijd een kostenindicatie op, we zijn vaak veel voordeliger door onze lage overhead.


Hoe houd ik zoveel bier en wijn koel?

Lauwe drankjes, dat vinden gasten niet fijn. Bij een feestje thuis of op de zaak is de beschikbare koelkast meestal veel te klein. Gelukkig heeft Veluwse Partyverhuur koelkasten en koelaanhangers te huur.


 


Hoeveel mensen passen er in een partytent of stretchtent?

Wij rekenen op ongeveer 1 gast per vierkante meter.  Dus een partytent van 3 x 4 meter biedt ruimte aan 12 gasten. In een stretchtent van 10 x 15 meter kunt je zo'n 150 gasten onderbrengen.


Hoeveel drinken gasten op een feest of event?

Dat hangt enorm af van het type en de leeftijd van de gasten die je verwelkomt. Drankenservice is één van onze specialismen en wij maken altijd een nauwkeurig consumptieprofiel. We zorgen er sowieso voor dat je nooit drankjes tekort komt.


Drankjes afkopen of nacalculatie?

Dat ligt aan het profiel van je gasten, het moment op de dag, de temperatuur en jouw ervaring met je vrienden en kennissen tijdens andere feesten. Als wij het consumptieprofiel van jouw gasten in kaart hebben, kunnen we precies voorrekenen wat voor jou het meest voordelig is. Maak een afspraak of bel vrijblijvend, we helpen je graag.


Volg ons!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze aanbiedingen of nieuwe producten? Volg ons dan op Facebook en Instagram of meldt u dan hier aan!

Bent u 18 jaar of ouder?

Voer uw geboortedatum in
U dient 18 jaar of ouder te zijn
Controleer
278