Login

Geen account?
Registreren
RecyfoodVeluwse.jpg

Dik tevreden

Afscheidsfeest bij Recyfood Putten

Op zijn veertiende begint Peter Kamstra te werken, 23 jaar geleden start hij zijn eigen bedrijf, Recyfood in Putten. Na opgeteld 55 jaar werken (!) is het mooi geweest en verkoopt hij zijn bedrijf om met pensioen te gaan. Zo’n moment laat je natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. “Maar ik wilde voor mezelf geen groot feest met 500 mensen, ik sta niet graag in de belangstelling”, vertelt hij enkele dagen na het afscheid.

Maar wat dan wel? “Een feest met personeel en aanhang, onze kinderen en kleinkinderen en een aantal zakelijke relaties”, aldus Peter. “Een man of vijftig dus.” Voor een tent en aankleding neemt hij contact op met Veluwse Partyverhuur. Die tent is het uiteindelijk niet geworden. “We hebben een prachtige hal en die is leeggehaald. Veluwse Partyverhuur heeft er binnen een gezellige boel van gemaakt.” De Veluwse zorgt ook voor de drankjes tijdens het feest.

“Ze zijn verschillende keren geweest om te overleggen en ik ben dik tevreden over hun werk en de hele afhandeling. Perfect, geen enkele op- of aanmerking. Als ik nog eens een feest geef, weet ik wie ik ga bellen.”

Alleen maar complimenten

Event Stad in Bedrijf bij Pouw Harderwijk

‘Stad in Bedrijf maakt van netwerken een feest’ is één van de slogans van het Harderwijker ondernemersplatform. Regelmatig zijn er events waar ondernemers elkaar ontmoeten. “Stad in Bedrijf kijkt onder de leden wie er mogelijkheden heeft om een event te organiseren. Wie dit doet mag zichzelf presenteren”, vertelt vestigingsmanager Willem Hoeve van Pouw Harderwijk, officieel merkdealer van Audi (Audi sport), Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Skoda en SEAT Service.

In 2019 is Auto Flevo Harderwijk overgenomen door de Pouw-groep en sinds juni 2020 staat er Pouw Harderwijk op de gevel. Omdat events in coronatijd lastig te plannen waren, kwam het er nog niet van om deze verandering met een netwerkevent te ondersteunen. “We zijn al heel lang aangesloten bij Stad in Bedrijf, en hebben ons al eens mogen presenteren in het magazine, maar nog nooit bij ons op de locatie”, weet Willem Hoeve. “En vonden een netwerkevent in onze showroom een leuke gelegenheid om Pouw te presenteren. Mede door de inzet van Corinne Dikkerboom van Stad in Bedrijf is het een geslaagd evenement geworden. Er waren liefst 130 gasten.” 

Bij een feestelijke bijeenkomst hoort gezellige aankleding en royale catering. Willem Hoeve: “Helaas reageerde de vaste cateraar niet op onze verzoeken. Juist toen kreeg ik een flyer van Veluwse Partyverhuur op mijn bureau. Het was kort dag, een week voor het event, maar ze zagen het helemaal zitten. De samenwerking is mij uitstekend bevallen, van de aanloop met de opbouw van het buffet tot het opruimen ’s avonds. Dat hebben ze speciaal dezelfde avond nog gedaan zodat onze showroom de volgende ochtend weer spic en span was. Alleen maar complimenten, voor het buffet, de verzorging en ook de prijs was niet gek.”


 

Pouw1
Volg ons!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze aanbiedingen of nieuwe producten? Volg ons dan op Facebook en Instagram of meldt u dan hier aan!

Bent u 18 jaar of ouder?

Voer uw geboortedatum in
U dient 18 jaar of ouder te zijn
Controleer
307