Login

Geen account?
Registreren
Beach

Uniek feest in jullie sfeer

Een Oktoberfest, black & white party, Apres Ski of juist een avondje op chique tijdens een event in galastijl? Welk thema je ook in gedachten hebt, Veluwse Partyverhuur helpt om er een succes van te maken. Ons specialisme is drankencatering, maar we doen meer:

  • Partytenten en stretchtenten (ook met verwarming) en aankleding met tafels, stoelen, statafels en garderobe
  • Volledige drankenservice op basis van consumptieprofielen
  • Complete catering via één van onze professionele partners, van buffet tot barbecue. Natuurlijk zorgen we ook voor glaswerk, serviezen en bestek. 

Ons specialisme is drankenservice. We maken een consumptieprofiel van uw gasten en zorgen dat er royaal voldoende voorraad is. U betaalt alleen wat er verbruikt is en natuurlijk bezorgen we alles op locatie. Voor bier hebben we moderne tapinstallaties inclusief spoelvoorziening.

Met welk gezelschap u ook een feestje wilt vieren, op de zaak, thuis of op een andere lokatie: Veluwse Partyverhuur zorgt dat het een gezellige boel wordt. Van 25 tot 250 bezoekers: u heeft geen omkijken naar de organisatie.

Uw themafeest doorspreken? Bel (0341) 49 66 20 of 06 30 34 95 86 of vul het formulier hieronder in.

Oktoberfest

Volg ons!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze aanbiedingen of nieuwe producten? Volg ons dan op Facebook en Instagram of meldt u dan hier aan!

Bent u 18 jaar of ouder?

Voer uw geboortedatum in
U dient 18 jaar of ouder te zijn
Controleer
275