Login

Geen account?
Registreren

Barbecue van a tot z geregeld

Barbecue als bedrijfsfeest of gewoon gezellig een keer met familie, vrienden of uw sportclub samen eten? Dat kan heel gemakkelijk met Veluwse Partyverhuur. Of het nu stralend zonnig is of de Hollandse wisselvalligheid de kop opsteekt: uw barbecue wordt een succes dankzij:

  • Partytenten en stretchtenten (ook met verwarming) en aankleding met tafels, stoelen, statafels en garderobe
  • Volledige drankenservice op basis van consumptieprofielen
  • Complete barbecue via één van onze professionele partners, met gasbarbecue, Ofyr of Big Green Egg. Natuurlijk zorgen we ook voor glaswerk, serviezen en bestek. Een barbecue pro die de gerechten bereidt? Kan ook!

Ons specialisme is drankenservice. We maken een consumptieprofiel van uw gasten en zorgen dat er royaal voldoende voorraad is. U betaalt alleen wat er verbruikt is en natuurlijk bezorgen we alles op locatie. Voor bier hebben we moderne tapinstallaties inclusief spoelvoorziening.

Met welk gezelschap u ook wilt genieten en op de zaak, thuis of op een andere lokatie: Veluwse Partyverhuur zorgt dat uw gasten worden verwend. Van 25 tot 250 bezoekers: u heeft geen omkijken naar de organisatie.

Uw barbecue doorspreken? Bel (0341) 49 66 20 of 06 30 34 95 86 of vul het formulier hieronder in.

Partyverhuur 4.jpg
Volg ons!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze aanbiedingen of nieuwe producten? Volg ons dan op Facebook en Instagram of meldt u dan hier aan!

Bent u 18 jaar of ouder?

Voer uw geboortedatum in
U dient 18 jaar of ouder te zijn
Controleer
272