Login

Geen account?
Registreren

Feest op locatie: wel zo gezellig

Een feest met collega's, klanten of uw netwerk? Vier het op de zaak met de service van Veluwse Partyverhuur! Wij bieden een totaalpakket, van tenten en partytenten tot feestelijke aankleding en inrichting van werkruimten. Ook de catering en drankjes verzorgen wij van a tot z. U doet zaken met één partij voor het hele feest!

VeluwsePersoneelsfeest.jpg
Slide-foto.jpg

Op uw eigen bedrijf een event houden

Een event houden op uw eigen terrein, wat is daarvan het voordeel? Om te beginnen de gezelligheid: medewerkers vinden hun eigen werkomgeving een fijne en vertrouwde plek. Zijn hun partners en kinderen ook welkom, dan kunnen ze hun bedrijf en werkplek laten zien. Vaak scheelt een feest op uw eigen locatie ook veel gedoe met vervoer en parkeren. Veluwse Partyverhuur zorgt ervoor dat uw feest slaagt!

Verstand van totaalorganisatie

Veluwse Partyverhuur heeft verstand van feesten op locatie en zorgt altijd voor ruim voldoende eten en drinken, ongeacht of u kiest voor een barbecue, live cooking of een warm en koud buffet. Ons specialisme is drankenservice en maken een consumptieprofiel van je gasten. U betaalt alleen wat er verbruikt is. 

Uw feest op lokatie doorspreken? Bel (0341) 49 66 20 of 06 30 34 95 86 of vul het formulier in.

Warmkoudbuffet.jpg
Bedrijfsfeest.jpg

Feest op locatie zelf organiseren of uitbesteden?

Een feest organiseren is leuk, maar kost ook handenvol tijd. En dat terwijl u medewerkers eigenlijk niet kunt missen op de werkvloer. Als u dat herkent, besteed dan de organisatie van het bedrijfsfeest uit. Veluwse Partyverhuur kent de weg en komt met een plan voor de volledige organisatie. Welk feest mogen we voor u organiseren?

Feest op locatie: vraag offerte aan

Feest op lokatie dat helemaal past bij uw medewerkers of klanten? Gewoon in uw eigen magazijn, loods, parkeerplaats of kantine? Wij vullen uw event in van a tot z. Van aankleding van de ruimte tot volledige catering en... opruimen achteraf. U hebt nergens omkijken, wij doen zelfs de afwas en ruimen alles op.

Vraag nu een offerte aan met ons formulier en wij nemen contact of geven een indicatie van prijzen en verhuur mogelijkheden.

Volg ons!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze aanbiedingen of nieuwe producten? Volg ons dan op Facebook en Instagram of meldt u dan hier aan!

Bent u 18 jaar of ouder?

Voer uw geboortedatum in
U dient 18 jaar of ouder te zijn
Controleer
312