Login

Geen account?
Registreren

Bedrijfsfeest voor klanten of collega's

Wil jij je medewerkers bedanken of klanten in de watten leggen? Organiseer een bedrijffeest! Zo'n bedrijfsevent versterkt de sfeer in je teams of zorgt voor meer binding met opdrachtgevers. Een bedrijfsfeest kun je op heel veel manieren en met verschillende thema's invullen.

Pouw3
Slide-foto.jpg

Bedrijfsevent: compleet geregeld

Bedrijfsevent organiseren zonder je medewerkers teveel te belasten met de organisatie? Kies voor Veluwse Partyverhuur. Wij zorgen voor de complete organisatie van je bedrijfsfeest:

  • Partytenten en stretchtenten (ook met verwarming) en aankleding met tafels, stoelen, statafels en garderobe
  • Volledige drankenservice op basis van consumptieprofielen. Voordelige drankarrangementen.
  • Catering via één van onze professionele partners. Natuurlijk zorgen we ook voor glaswerk, serviezen en bestek.

Bedrijfsfeest royaal verzorgd

Veluwse Partyverhuur heeft verstand van bedrijfsfeesten en zorgt altijd voor ruim voldoende eten den drinken, ongeacht of je kiest voor een barbecue, live cooking of een warm en koud buffet. Ons specialisme is drankenservice en maken een consumptieprofiel van je gasten. Je betaalt alleen wat er verbruikt is. 

Jouw bedrijfsevent doorspreken? Bel (0341) 49 66 20 of 06 30 34 95 86 of vul het formulier in.

Warmkoudbuffet.jpg
Bedrijfsfeest.jpg

Bedrijfsfeest zelf organiseren of uitbesteden?

Een bedrijfsevent of personeelsfeest organiseren is leuk, maar kost ook heel veel tijd. En dat terwijl je je medewerkers eigenlijk niet kunt missen op de werkvloer. Als je dat herkent, besteed dan de organisatie van je bijeenkomst, jubileum, personeelsfeest of opening uit. Veluwse Partyverhuur kent de weg en komt met een plan voor de volledige organisatie. Welk bedrijfsfeest mogen we voor jou organiseren?

Bedrijfsevents: vraag offerte aan

Bedrijfsevents die helemaal pasen bij je gelegenheid en voorkeuren? In je eigen bedrijf of op een externe locatie? Wij vullen je bedrijfsevent in van a tot z. Van aankleding van de ruimte tot volledige catering en... opruimen achteraf. Je hebt nergens omkijken, wij doen zelfs de afwas en ruimen alles op.

Vraag nu een offerte aan met ons formulier en wij nemen contact of geven een indicatie van prijzen en verhuur mogelijkheden.

Volg ons!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze aanbiedingen of nieuwe producten? Volg ons dan op Facebook en Instagram of meldt u dan hier aan!

Bent u 18 jaar of ouder?

Voer uw geboortedatum in
U dient 18 jaar of ouder te zijn
Controleer
226