Login

Geen account?
Registreren

Personeelsfeest: goed voor de onderlinge band

Wil jij je collega's bedanken of eens lekker in de watten leggen? Houd een personeelsfeest! Zo'n personeelsevent versterkt de sfeer in je team en is goed voor de onderlinge band. Een personeelsfeest kun je vaak heel goed op je eigen bedrijfsterrein organiseren. Zeker als je Veluwse Partyverhuur inschakelt.

VeluwsePersoneelsfeest.jpg
Slide-foto.jpg

Personeelsevent: volledig geregeld

Personeelsevent organiseren zonder je collega's of familieleden te belasten met allerlei regelwerk? Kies voor Veluwse Partyverhuur. Wij zorgen voor de complete organisatie van je personeelsfeest:

  • Partytenten en stretchtenten (ook met verwarming) en aankleding met tafels, stoelen, statafels en garderobe
  • Volledige drankenservice op basis van consumptieprofielen. Voordelige drankarrangementen.
  • Catering via één van onze professionele partners. Natuurlijk zorgen we ook voor glaswerk, serviezen en bestek.

Personeelsfeest: supergezellig!

Veluwse Partyverhuur heeft verstand van personeelsfeesten en zorgt altijd voor ruim voldoende eten en drinken, ongeacht of je kiest voor een barbecue, live cooking of een warm en koud buffet. Ons specialisme is drankenservice en maken een consumptieprofiel van je gasten. Je betaalt alleen wat er verbruikt is. 

Jouw personeelsevent doorspreken? Bel (0341) 49 66 20 of 06 30 34 95 86 of vul het formulier in.

Warmkoudbuffet.jpg
Bedrijfsfeest.jpg

Personeelsfeest zelf organiseren of uitbesteden?

Een personeelsevent organiseren is leuk, maar kost ook handenvol tijd. En dat terwijl je je medewerkers eigenlijk niet kunt missen op de werkvloer. Als je dat herkent, besteed dan de organisatie van je personeelsfeest uit. Veluwse Partyverhuur kent de weg en komt met een plan voor de volledige organisatie. Welk feest mogen we voor jou organiseren?

Personeelsevents: vraag offerte aan

Personeelsevents die helemaal passen bij je medewerkers? In je eigen bedrijf of op een externe locatie? Wij vullen je personeelsevent in van a tot z. Van aankleding van de ruimte tot volledige catering en... opruimen achteraf. Je hebt nergens omkijken, wij doen zelfs de afwas en ruimen alles op.

Vraag nu een offerte aan met ons formulier en wij nemen contact of geven een indicatie van prijzen en verhuur mogelijkheden.

Onze referenties

Andere services voor uw event

Volg ons!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze aanbiedingen of nieuwe producten? Volg ons dan op Facebook en Instagram of meldt u dan hier aan!

Bent u 18 jaar of ouder?

Voer uw geboortedatum in
U dient 18 jaar of ouder te zijn
Controleer
311